Curs Peisagist-Floricultor

Curs online

Înscrieri la tel: +40 745 394 205

E: completegardeningschool@gmail.com

Complete Gardening School

Complete Gardening School

Organizăm regulat cursuri de specializare, perfecţionare, precum şi diverse workshop-uri și seminarii tematice. Mai multe detalii: T: +40 745 394 205 E: completegardeningschool@gmail.com

T: +40 745 394205

L-V: 09:00 AM – 05:00 PM

FOLLOW
Title Image

Tablou vegetal

Tablou vegetal workshop

Tablou vegetal

Esteticul minimalist este îndrumat de “mai puțin este mai mult”. Minimalismul este o modalitate foarte bună de a reduce dezordinea și de a vă menține un sentiment acasă deschis, curat și modern. Dar există multe modalități diferite de a îmbrățișa stilul minimalist și nu trebuie să însemne să evităm tot ceea ce nu are un scop foarte specific. Astfel, plantele sunt un element decorativ care poate funcționa foarte bine în cadrul minimalist. Plantele nu doar adaugă o culoare subtilă într-un spațiu altfel neutru, ci pot ajuta la curățarea aerului și, astfel, să facă o locuință mai sănătoasă.

Complete Gardening vă propune integrarea în design a tablourilor verzi, din plante naturale.

Simina Cosma

A vedea plantele ca o formă de artă este noul trend în decorarea interioarelor.Pe lângă aceste talouri în ramă se pot crea pereți întregi cu pante, cortine verzi sau vii.  Alegeți cu înțelepciune, deoarece unele plante au nevoie de elemente în aer liber pentru a supraviețui.