Curs Peisagist-Floricultor

Curs online

Înscrieri la tel: +40 745 394 205

E: completegardeningschool@gmail.com

Complete Gardening School

Complete Gardening School

Organizăm regulat cursuri de specializare, perfecţionare, precum şi diverse workshop-uri și seminarii tematice. Mai multe detalii: T: +40 745 394 205 E: completegardeningschool@gmail.com

T: +40 745 394205

L-V: 09:00 AM – 05:00 PM

FOLLOW

Proiectul de amenajare 3D

Pentru a avea o viziune mai bună asupra realității, a zonelor spațiale mai complexe și mai complicate din grădină, proiectul îl desenăm într-un program de simulare spațială 3D.

Proiectul de amenajare 3D vă permite să vă imaginați și să înțelegeți aspectul final al proiectului dvs., spre deosebire de modelele 2D tradiționale. Trecerea prin proiectul 3D vă permite să vizualizați interacțiunea dintre plante, elevația și relațiile spațiale dintre elementele grădinii. Puteți vedea imagini de plante și arbori, precum și o terasă realistă. Imaginile digitale realiste permit modificări rapide sau ajustări ale designului înainte de instalare.

Realizarea proiectului 3D reprezintă procesul de amenajare a elementelor de relief, a apei, a structurilor și a vegetației, cu considerații privind factorii de mediu într-un spațiu rezidențial funcțional, estetic sau exterior.

Un peisaj bine conceput și corect instalat va oferi mulți ani de bucurie, frumusețe și valoare generală îmbunătățită proprietății dvs.

 

Proiectare

Proiectăm grădini care respectă dorințele dvs., arhitectura casei și mediul în care se află proprietatea.

Proiectare

Atunci când proiectăm, căutăm soluții eficiente și inteligente. Ne concentrăm asupra lucrurilor pe care le veți folosi în viața de zi cu zi și care vor fi necesare în grădina dumneavoastră.

Proiectare

Realizăm planuri de plantare care evidențiază speciile de plante utilizate precum și distanțele de plantare.

Proiectare

Avem o abordare de cooperare, dezvoltând conceptul  în funcție de preferințele, bugetul și caracteristicile sit-ului pentru proiectul dvs.

Proiectare

Oferim consultanță pentru servicii de design peisagistic, atât în faza de proiectare cât și în etapa de implementare.

Consultanța reprezintă ocazia dvs. de a vă întâlni cu peisagistul și de a discuta despre viziunea pe care o aveți pentru proiectul dvs. În pregătirea consultării dvs., cercetările și imaginile vor ajuta peisagistul să înțeleagă stilul și gustul dvs. Peisagistul va efectua măsurători pentru a determina scara, cotele și caracteristicile terenului.

După consultarea inițială, peisagistul va crea proiectul peisajului 3D ținând cont de preferințele, bugetul și caracteristicile sit-ului. Realizarea proiectului 3D reprezintă procesul de armonizare a formelor de relief, a apei, a structurilor și a vegetației, cu considerații privind factorii de mediu într-un spațiu rezidențial funcțional și estetic.

Odată ce proiectul de amenajare este complet, peisagistul se va întâlni cu dvs. pentru a vă prezenta propunerea de amenajare. Veți avea ocazia să vă plimbați prin grădina dvs. în mediul 3D, să revizuiți desenul planului dvs., să efectuați ajustări, să discutați materialele și plantele propuse și chiar să etapizați lucrările de implementare a proiectului.