Curs Peisagist-Floricultor

Curs online

Înscrieri la tel: +40 745 394 205

E: completegardeningschool@gmail.com

Complete Gardening School

Complete Gardening School

Organizăm regulat cursuri de specializare, perfecţionare, precum şi diverse workshop-uri și seminarii tematice. Mai multe detalii: T: +40 745 394 205 E: completegardeningschool@gmail.com

T: +40 745 394205

L-V: 09:00 AM – 05:00 PM

FOLLOW
Title Image

Our Services

Serviciile noastre

Complete Gardening oferă servicii de peisagistică pentru clienți rezidențiali, comerciali și instituționali.

De la concepția și proiectarea peisagistică, la punerea în practică și întreținere, la Complete Gardening vă oferim servicii complete de peisagistică pentru clienți rezidențiali, comerciali și instituționali.

Avem o abordare de cooperare, dezvoltând conceptul de design alături de clienții noștri, adaptând serviciul în funcție de preferințele, nevoile și dorințele clientului.

Putem proiecta totul, de la caracteristicile terenului, la integrarea apei, pergolei și arborilor, la detalii cum ar fi garduri, paravane, bănci, containere de plante și jardiniere pentru ferestre.

Realizăm planuri de plantare care evidențiază speciile de plante utilizate precum și distanțele de plantare.

Ne ocupăm de asemenea de selecția și procurarea plantelor, asigurându-ne că acestea sunt de cea mai bună calitate, având colaborare cu pepiniere atât din țară cât și din străinătate.

k
Ce vă oferim?

Proiectarea 2d și 3D a spațiului verde.

Peisagiști experimentați cu o abordare originală și creativă.

O abordare personală a clientului: insist asupra unei cooperări strânse, a unor discuții frecvente. La orice proiect punem accent pe parteneriatul dintre dvs. și noi și pe o comunicare sinceră și deschisă.

Atunci când proiectăm, căutăm soluții eficiente și inteligente: nu vrem să plătim în mod inutil tendințele modei: ne concentrăm asupra lucrurilor pe care le veți folosi în viața de zi cu zi și care vor fi necesare în grădina dumneavoastră.

Proiectăm grădini care respectă dorințele dvs., arhitectura casei și mediul în care se află proprietatea

Asigurăm realizarea lucrării la o calitate superioară.

În funcție de dorință putem să ne ocupăm de întreținerea amenajării.

Proiecte peisagistice durabile

Multe dintre relațiile de încredere pe care le-am construit au fost posibile numai prin furnizarea consecventă de proiecte de calitate: construirea viziunii dvs. de a trăi frumos în aer liber la standarde care să vă asigure că frumusețea durează.

Peisagiști cu experiență

Suntem capabili să oferim un proiect inspirat pentru grădina dvs., având experiență în fiecare etapă. De la peisagiști experimentați la personal instruit și echipamente profesionale, asigurăm un produs de calitate.

Consultanță pe tot parcusul derulării proiectului

Oferim consultanță pentru servicii de design peisagistic, atât în faza de proiectare cât și în etapa de implementare.

Programul de Cursuri Complete Gardening School

Am deschis de curând un program de cursuri de invățare, specializare și familiarizare practică cu tot ceea ce înseamnă și include un proiect de amenajare a spațiului verde, a grădinii dvs. Organizăm periodic cursuri, seminarii și workshop-uri de peisagistică.