Curs Peisagist-Floricultor

Curs online

Înscrieri la tel: +40 745 394 205

E: completegardeningschool@gmail.com

Complete Gardening School

Complete Gardening School

Organizăm regulat cursuri de specializare, perfecţionare, precum şi diverse workshop-uri și seminarii tematice. Mai multe detalii: T: +40 745 394 205 E: completegardeningschool@gmail.com

T: +40 745 394205

L-V: 09:00 AM – 05:00 PM

FOLLOW
Title Image

Proiectul de amenajare – 3D

Proiectarea grădinii

Proiectul de amenajare – 3D

Pentru a avea o viziune mai bună asupra realității, a zonelor spațiale mai complexe și mai complicate din grădină, proiectul îl desenăm într-un program de simulare spațială.

“Suntem pasionați de ceea ce facem și suntem mândri să oferim peisaje minuțios concepute.”

La Complete Gardening avem o abordare de cooperare, dezvoltând conceptul de design alături de clienții noștri, adaptând serviciul în funcție de preferințele, nevoile și dorințele clientului. Putem proiecta totul, de la caracteristicile terenului, la integrarea apei, pergolei și arborilor, la detalii cum ar fi garduri, paravane, bănci, containere de plante și jardiniere pentru ferestre.

Realizăm planuri de plantare care evidențiază soiurile de plante, spațiile și îngrijirea plantelor, urmate de aprovizionarea și selecția plantelor și, în final, stabilirea și plantarea acestora. Lucrăm cu o mică selecție de pepiniere de specialitate pentru a furniza cele mai bune exemplare de plante și flori.