Curs Peisagist-Floricultor

Curs online

Înscrieri la tel: +40 745 394 205

E: completegardeningschool@gmail.com

Complete Gardening School

Complete Gardening School

Organizăm regulat cursuri de specializare, perfecţionare, precum şi diverse workshop-uri și seminarii tematice. Mai multe detalii: T: +40 745 394 205 E: completegardeningschool@gmail.com

T: +40 745 394205

L-V: 09:00 AM – 05:00 PM

FOLLOW
Title Image

About Us

Misiune. Viziune. Valori.

Multe dintre relațiile de încredere pe care le-am construit au fost posibile numai prin furnizarea consecventă de proiecte de calitate: construirea viziunii dvs. de a trăi frumos în aer liber la standarde care să vă asigure că frumusețea durează.

Suntem capabili să oferim un proiect inspirat pentru grădina dumneavoastră, având experiență în fiecare etapă: de la peisagiști extrem de experimentați, la personal instruit și experimentat, asigurăm un proiect de înalt nivel calitativ.

Oferim consultanță pentru servicii de peisagistică, pe tot parcursul derulării unui proiect. Oferim de asemenea randări pentru proiectele de design peisagistic pentru a vă asigura că obțineți aspectul dorit.

Despre Complete Gardening

Complete Gardening s-a născut din pasiunea Siminei Cosma pentru natură, pentru plante, pentru grădini și arhitectură. Apropierea sa de limbajul arhitectural se traduce în asocieri armonioase de culori și geometrii, în apelul la texturi și forme diverse și la măestria excuției, specifică bunului gust și calității.

De la concepția și proiectarea peisagistică, la punerea în practică și întreținere, la reînnoirea și reabilitarea sitului, la Complete Gardening vă oferim servicii complete de arhitectură peisagistică.

“Suntem pasionați de ceea ce facem și suntem mândri să oferim peisaje minuțios concepute.”

Fie că sunteți interesat de un proiect de amnajare, de întreținerea grădinii sau de tratarea unei singure zone din grădina dvs. echipa noastră de peisagiști și designeri vă va ajuta să creați acel spațiu verde pe care vi-l doriți sau vi-l imaginați.

Misiune. Viziune. Valori.

Compania noastră a fost fondată și continuă să funcționeze conform principiilor onestității, integrității, excelenței, profesionalismului și progresivității.

Ne-am angajat să funcționăm ca o afacere durabilă, pentru a oferi servicii inovatoare. Noi, cei de la Complete Gardening suntem mândri să oferim peisaje minuțios concepute pentru a se potrivi preferințelor clienților noștri, acordând prioritate funcționalității și durabilității.

Angajamentul Complete Gardening începe cu un angajament față de dumneavoastră, față de spațiul verde, față de mediu, față de natură.

Programul Complete Gardening School

Am deschis de curând un program de cursuri de învățare, specializare și familiarizare practică cu tot ceea ce înseamnă și include un proiect de amenajare a spațiului verde, a grădinii dvs. Organizăm constant cursuri, seminarii și workshop-uri de peisagistică.

Proiecte personalizate

La Complete Gardening avem o abordare de cooperare, dezvoltând conceptul de amenajare alături de clienți, adaptând proiectul în funcție de preferințe, nevoi și buget.

Proiectare

Putem proiecta totul, de la caracteristicile terenului, la integrarea apei și a arborilor, la detalii cum ar fi garduri, paravane, bănci, containere de plante și jardiniere.

Planuri de plantare

Realizăm planuri de plantare care evidențiază soiurile de plante, spațiile și îngrijirea plantelor, urmate de selecția plantelor și, în final, stabilirea și plantarea acestora.

Selecția pepinierelor

Lucrăm cu o mică selecție de pepiniere de specialitate pentru a furniza cele mai bune exemplare de plante, arbori și flori.