Curs Peisagist-Floricultor

Curs online

Înscrieri la tel: +40 745 394 205

E: completegardeningschool@gmail.com

Complete Gardening School

Complete Gardening School

Organizăm regulat cursuri de specializare, perfecţionare, precum şi diverse workshop-uri și seminarii tematice. Mai multe detalii: T: +40 745 394 205 E: completegardeningschool@gmail.com

T: +40 745 394205

L-V: 09:00 AM – 05:00 PM

FOLLOW
Title Image

About me

Pasiune pentru peisagistică

Despre Simina

Complete Gardening s-a născut din pasiunea Siminei Cosma pentru natură, pentru plante, pentru grădini și arhitectură. Apropierea sa de limbajul arhitectural se traduce în asocieri armonioase de culori și geometrii, în apelul la texturi și forme diverse: Suntem pasionați de ceea ce facem și suntem mândri să oferim peisaje minuțios concepute.

“Amenajarea unei proprietăți ar trebui să exprime o poveste care are începutul, gradația și un punct culminant. Grădina trebuie să provină din interconectarea consecventă a tuturor elementelor, funcțiilor și motivelor în acord cu cerințele clientului și desigur ar trebui să aibă un singur autor.”

Proiectul pentru grădina de vis în viziunea Siminei, este acel spațiu verde în care te vei simți relaxat, care să îți aducă acea stare de bine: O grădină unde te vei simți acasă!

 

f

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

CE ESTE UN PROIECT DE GRĂDINĂ?

“Datorită muncii mele, a studiilor și a călătoriilor explorative, am realizat cât de importante sunt contactele personale și adesea întâlnirile lungi dintre peisagist, proprietar și viitorii utilizatori. Din discuțiile și întâlnirile directe vă voi cunoaște mai bine ritualurile, cerințele și ritmul zilnic al vieții voastre. Astfel voi respecta pe deplin caracterul și individualitatea familiei dvs. atunci când vă voi planifica spațiile de grădină.”

 

 

Save

Save

Etapele proiectului:

1) CULEGEREA DATELOR DIN TEREN
Orice proiect începe în teren unde se observă: tipologia solului, microclimatul grădinii, expunerea față de punctele cardinale, elementele exsitente și desigur se discută dorințele beneficiarului în ceea ce privește amenajarea. Este etapa în care peisagistul ascultă, observă și adreseză întrebările potrivite pentru a-și forma o imagine cât mai clară a ceea ce își dorește beneficiarul.

2) DOCUMENTAREA
Fiecare grădină este diferită și are provocările ei astfel încât trebuie să fii mereu conectat la noutățile și tehnologiile apărute.

3) REALIZAREA PROIECTULUI 2D ȘI 3D
Punerea la un loc a dorințelor beneficiarului cu regulile de amenajare peisageră într-un mod armonios și păcut ochiului. Pentru a avea o viziune mai bună asupra realității, a zonelor spațiale din grădină, proiectul îl realizăm într-un program de simulare spațială.

4) VIZUALIZAREA PROIECTULUI
In acestă etapă prezentăm clientului propunerea de proiect pentru vizualizare și stabilim împreună eventualele modificări.

5) SECȚIUNEA TEXTUALĂ
În care se realizează lista platelor și a materialelor necesare amenajării, precum și descrierea etapelor de lucru.

6) ESTIMAREA
Estimarea costurilor de realizare pe etape și sumarul acestora. Costul inițial poate suferi modificări pe parcursul derulării lucrărilor, datorită situațiilor imprevizibile apărute în teren.